Nutriční hodnoty (Pavlova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 590 kJ / 3 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 180,20 g |
– nasycené | 120,00 g |
– nenasycené | 53,47 g |
–– mononenasycené | 48,07 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 312,62 g |
– cukry | 307,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
270 g 270 g cukru krupice | Cukr bílý | 270 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
600 ml 600 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
ovoce | Jahody čerstvé |