Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie17 149 kJ /
4 099 kcal
Bílkoviny221,76 g
– z toho živočišné bílkoviny216,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,73 g
Tuky301,03 g
– nasycené146,15 g
– nenasycené144,21 g
–– mononenasycené123,54 g
–– polynenasycené20,67 g
––– omega 31,15 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 5,60 g
Sůl13,84 g
Sacharidy44,04 g
– cukry14,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčí maso (plec) Jehněčí kýta 600 g
400 g 400 g jehněčí kotlety (hřbet) Jehně hřbet 400 g
směs bylinek (petrželka, rozmarýn apod.) Rozmarýn sušený
4-5 kuliček 4-5 kuliček nového koření Nové koření
300 g 300 g gazdovské slaniny Špek 300 g
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
2-3 2-3 červené cibule Cibule červená čerstvá 172.5 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
500 ml 500 ml červeného vína Víno červené suché 500 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.