Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v kořeněné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 116 kJ /
267 kcal
Bílkoviny2,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,59 g
Tuky20,50 g
– nasycené6,20 g
– nenasycené13,66 g
–– mononenasycené10,11 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,93 g
Vláknina8,07 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy15,06 g
– cukry5,71 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky z kuřecích prsou Kuře prso
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý barevný pepř Pepř barevný
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plátek 1 plátek másla (silný 3 cm) Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
bobkový list Bobkový list sušený
1/2 lžíce 1/2 lžíce nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 7.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce nastrouhaného celeru (nebo petržele) Celer bulva čerstvá
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
1/4 lžičky 1/4 lžičky kari Kari 1.25 g
hladká mouka na obalení masa popř. i na zahuštění omáčky Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželové nati Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.