Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový koláč s třešněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 513 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny45,36 g
– z toho živočišné bílkoviny25,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky119,12 g
– nasycené11,84 g
– nenasycené97,70 g
–– mononenasycené69,20 g
–– polynenasycené28,50 g
––– omega 38,26 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy231,25 g
– cukry87,85 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
čerstvé třešně Třešně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.