Nutriční hodnoty (Perníkový koláč s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 119,12 g |
– nasycené | 11,84 g |
– nenasycené | 97,70 g |
–– mononenasycené | 69,20 g |
–– polynenasycené | 28,50 g |
––– omega 3 | 8,26 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 231,25 g |
– cukry | 87,85 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
čerstvé třešně | Třešně čerstvé |