Nutriční hodnoty (Jablkový tvarožník bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 764 kJ / 1 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 107,21 g |
– nasycené | 59,23 g |
– nenasycené | 39,65 g |
–– mononenasycené | 34,53 g |
–– polynenasycené | 5,12 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 180,55 g |
– cukry | 136,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 tvarohy nejlépe kostky ( i netučný)500 g | Tvaroh polotučný | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 PL 3 PL dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 45 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
na posypání skořice a vanilkový cukr | Cukr vanilkový |