Nutriční hodnoty (Pangasius v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,54 g |
Tuky | 50,95 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 36,06 g |
–– mononenasycené | 22,86 g |
–– polynenasycené | 13,20 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 124,74 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 127,71 g |
– cukry | 40,75 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 filety 3 filety z pangasius (cca 600 g) | Pangas filet | 600 g |
2 2 cm široký plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
3 3 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
4 pl 4 pl chilli sladké omáčky | Chilli omáčka | 60 ml |
1/4 1/4 masité červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
1/4 1/4 masité žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
čerstvá zelená petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |