Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Židovský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 102 kJ /
263 kcal
Bílkoviny3,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky24,40 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené19,26 g
–– mononenasycené5,44 g
–– polynenasycené13,82 g
––– omega 30,30 g
Vláknina2,80 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy6,15 g
– cukry2,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 ledového salátu Salát ledový čerstvý 200 g
vařené těstoviny (přiměřeně) Těstoviny pšeničné
smetanový křen cca 2 lžíce lžíce Křen sterilovaný
červené fazole v nálevu (1 plechovka) Fazole červená ledvina sterilované
cca 2 lžíce 2 lžíce majolky Majonéza 30 g
hrst hrst rozinek Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.