Nutriční hodnoty (Židovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 102 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 24,40 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 19,26 g |
–– mononenasycené | 5,44 g |
–– polynenasycené | 13,82 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,15 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
vařené těstoviny (přiměřeně) | Těstoviny pšeničné | |
smetanový křen cca 2 lžíce lžíce | Křen sterilovaný | |
červené fazole v nálevu (1 plechovka) | Fazole červená ledvina sterilované | |
cca 2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky |