Nutriční hodnoty (Vídeňský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 27,89 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 23,89 g |
–– mononenasycené | 16,92 g |
–– polynenasycené | 6,98 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 138,60 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
voda | Voda | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |