Nutriční hodnoty (Mini jitrnice z brambor a sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 366 kJ / 2 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,95 g |
Tuky | 73,40 g |
– nasycené | 37,10 g |
– nenasycené | 27,14 g |
–– mononenasycené | 22,03 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 345,63 g |
– cukry | 17,73 g |
––– laktóza | 2,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 700 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 PL 2 PL změklého másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
50 g 50 g nastrouhané Goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g nastrouhané Nivy nebo jiného sýra | Niva 50% t. v s. | 50 g |
2 PL 2 PL Curry pasty nebo červená sypká paprika | Curry pasta | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
domácí strouhanka | Strouhanka pšeničná |