Nutriční hodnoty (Pikantní fazolový guláš s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 575 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 17,10 g |
– nasycené | 2,83 g |
– nenasycené | 12,64 g |
–– mononenasycené | 8,93 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 24,27 g |
– cukry | 9,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g fazolí z plechovky (můžou být i klasické, uvařené) | Fazole bílé | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 menší zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
100 g 100 g vepřové plece nebo kýty | Vepřová plec | 100 g |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 špetky 2 špetky kari koření | Kari | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |