Nutriční hodnoty (Bramborové pagáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 17 781 kJ / 4 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 223,76 g |
– nasycené | 78,97 g |
– nenasycené | 134,48 g |
–– mononenasycené | 100,16 g |
–– polynenasycené | 34,32 g |
––– omega 3 | 9,17 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 6,62 g |
Sůl | 16,41 g |
Sacharidy | 458,30 g |
– cukry | 41,20 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
kmín | Kmín | |
eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sezamové semínko | Sezam loupaný | |
lněné semínko | Lněná semínka |