Nutriční hodnoty (Živáňské kousky s žampiony a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 026 kJ / 1 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 112,12 g |
– nasycené | 17,20 g |
– nenasycené | 90,70 g |
–– mononenasycené | 77,96 g |
–– polynenasycené | 12,75 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 30,70 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,50 g |
– cukry | 14,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 250 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
1 1 menší palička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
2-3 pl 2-3 pl živáňského koření | Koření Argentina | |
1 kl 1 kl Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
voda | Voda |