Nutriční hodnoty (Koprová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 985 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 97,00 g |
– nasycené | 63,44 g |
– nenasycené | 30,60 g |
–– mononenasycené | 27,32 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 59,92 g |
– cukry | 19,12 g |
––– laktóza | 16,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g másla (tuku) | Máslo kravské | 40 g |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
cukr | Cukr bílý | |
ocet nebo citronová šťáva | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |