Nutriční hodnoty (Filety na česneku, cibuli a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,62 g |
Tuky | 44,36 g |
– nasycené | 22,17 g |
– nenasycené | 21,21 g |
–– mononenasycené | 17,39 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,67 g |
– cukry | 10,59 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rybí filety vykostěné | Treska filet | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
1,5 dcl 1,5 dcl bílého vína (či růžového) | Víno bílé suché | 150 ml |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |