Nutriční hodnoty (Kuře s bazalkou a citrónem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kuřete | Kuře | |
svazek svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 šálku 1/2 šálku čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 1 citrón + na ozdobu | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |