Nutriční hodnoty (Zázvorové kuře pečené se zázvorovo - bylinkovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 051 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,80 g |
Tuky | 31,46 g |
– nasycené | 8,80 g |
– nenasycené | 14,66 g |
–– mononenasycené | 9,92 g |
–– polynenasycené | 4,74 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 170,97 g |
– cukry | 12,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře | Kuře | |
máslo | Máslo kravské | |
zázvor buď čerstvý nebo mletý sušený | Zázvor sušený | |
250 ml 250 ml drůbežího vývaru (může být třeba z kostky) | Vývar kuřecí | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
6 6 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 258 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
smetana (napůl s mlékem) | Smetana kravská sladká 12% | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
zázvor čerstvý nebo sušený | Zázvor sušený | |
100 ml 100 ml drůbežího vývaru s rozpuštěným máslem | Vývar kuřecí | 100 ml |
sůl (opatrně, drůbeží vývar je slaný) | Vývar kuřecí |