Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zázvorové kuře pečené se zázvorovo - bylinkovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 051 kJ /
1 207 kcal
Bílkoviny53,59 g
– z toho živočišné bílkoviny27,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,80 g
Tuky31,46 g
– nasycené8,80 g
– nenasycené14,66 g
–– mononenasycené9,92 g
–– polynenasycené4,74 g
––– omega 30,65 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,15 g
Sacharidy170,97 g
– cukry12,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé kuře Kuře
máslo Máslo kravské
zázvor buď čerstvý nebo mletý sušený Zázvor sušený
250 ml 250 ml drůbežího vývaru (může být třeba z kostky) Vývar kuřecí 250 ml
sůl Sůl mořská
6 6 starších rohlíků Rohlík pšeničný bílý 258 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
smetana (napůl s mlékem) Smetana kravská sladká 12%
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
pažitka Pažitka čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
libeček Libeček čerstvý
kopřivy Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
zázvor čerstvý nebo sušený Zázvor sušený
100 ml 100 ml drůbežího vývaru s rozpuštěným máslem Vývar kuřecí 100 ml
sůl (opatrně, drůbeží vývar je slaný) Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.