Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s oreganovým vejcem a klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 838 kJ /
1 634 kcal
Bílkoviny33,98 g
– z toho živočišné bílkoviny31,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,62 g
Tuky157,33 g
– nasycené72,38 g
– nenasycené76,50 g
–– mononenasycené65,06 g
–– polynenasycené11,44 g
––– omega 30,27 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,63 g
Sacharidy19,08 g
– cukry6,88 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší plátky z vepřové kýty Vepřová kýta
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce másla (na míchaná vejce) Máslo kravské 10 g
1/2 1/2 malé cibule (na míchaná vejce) Cibule čerstvá 35 g
1 1 domácí klobáska Klobása
150 g 150 g uzeného špeku Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 větvičky 4 větvičky čerstvého oregana Oregano čerstvé
sůl Sůl mořská
masový vývar Vývar masový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.