Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s oreganovým vejcem a klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 838 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
Tuky | 157,33 g |
– nasycené | 72,38 g |
– nenasycené | 76,50 g |
–– mononenasycené | 65,06 g |
–– polynenasycené | 11,44 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,63 g |
Sacharidy | 19,08 g |
– cukry | 6,88 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce másla (na míchaná vejce) | Máslo kravské | 10 g |
1/2 1/2 malé cibule (na míchaná vejce) | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 domácí klobáska | Klobása | |
150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 větvičky 4 větvičky čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
masový vývar | Vývar masový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
máslo | Máslo kravské |