Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkový závin s třešněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 590 kJ /
2 053 kcal
Bílkoviny81,50 g
– z toho živočišné bílkoviny54,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,90 g
Tuky35,61 g
– nasycené20,79 g
– nenasycené10,63 g
–– mononenasycené8,62 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,21 g
Vláknina11,74 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy345,82 g
– cukry146,10 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
250 g 250 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 250 g
1 1 vejce (žloutek a bílek zvlášť) Vaječný bílek 33 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 24 g
200 g 200 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g třešní Třešně čerstvé 200 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.