Nutriční hodnoty (Vanilkový závin s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 590 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,90 g |
Tuky | 35,61 g |
– nasycené | 20,79 g |
– nenasycené | 10,63 g |
–– mononenasycené | 8,62 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 11,74 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 345,82 g |
– cukry | 146,10 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
250 g 250 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 250 g |
1 1 vejce (žloutek a bílek zvlášť) | Vaječný bílek | 33 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 24 g |
200 g 200 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g třešní | Třešně čerstvé | 200 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |