Nutriční hodnoty (Jablkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 436 kJ / 2 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 92,59 g |
– nasycené | 23,17 g |
– nenasycené | 62,33 g |
–– mononenasycené | 41,93 g |
–– polynenasycené | 20,40 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 477,40 g |
– cukry | 327,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
120 g 120 g tuku | Margarín | 120 g |
230 g 230 g práškového cukru | Cukr bílý | 230 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
rybízový džem | Džem z červeného rybízu |