Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Džuveč (djuveč) "Monastýr")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 062 kJ /
1 688 kcal
Bílkoviny131,03 g
– z toho živočišné bílkoviny109,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,52 g
Tuky32,40 g
– nasycené8,72 g
– nenasycené15,39 g
–– mononenasycené12,49 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,23 g
Vláknina20,04 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 394 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy211,57 g
– cukry24,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa mix Vepřová plec 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
320 ml 320 ml nakládaných kapií Paprika červená čerstvá
100 ml 100 ml nakládaných loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
3 3 střední brambory Brambor zimní 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
200 ml 200 ml rýže Rýže bílá 200 g
1 1 lilek (nebo cuketa) Lilek čerstvý
200 ml 200 ml hovězího vývaru (i z kostky) Vývar hovězí 200 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
olej na smažení Olej řepkový
strouhanka dle potřeby Strouhanka pšeničná
pažitka (petrželka) Pažitka čerstvá
strouhaný sýr (nemusí být) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.