Nutriční hodnoty (Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 533 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,48 g |
– nasycené | 14,56 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 22,40 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 795 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 5,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
sterilovaný hrášek - 1 menší plechovka | Hrášek zelený sterilovaný | |
olej | Olej řepkový | |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
různé sýry ( tavené, Hermelín, Niva...co lednice dá :-) ) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
hořčice | Hořčice plnotučná |