Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 879 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 0,39 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,75 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kedluben | Kedluben čerstvý | |
červená řepa (v poměru 1 : 1 s kedlubnou) | Červená řepa čerstvá | |
4 - 5 4 - 5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá |