Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie879 kJ /
210 kcal
Bílkoviny5,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,48 g
Tuky0,39 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,02 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,75 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kedluben Kedluben čerstvý
červená řepa (v poměru 1 : 1 s kedlubnou) Červená řepa čerstvá
4 - 5 4 - 5 brambor Brambor zimní 225 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
mletý pepř Pepř černý mletý
celerová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.