Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí pečené pod cibulí a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 536 kJ /
1 084 kcal
Bílkoviny215,45 g
– z toho živočišné bílkoviny211,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky12,50 g
– nasycené5,89 g
– nenasycené4,59 g
–– mononenasycené4,06 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy25,02 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg telecího masa Telecí kýta 1000 g
máslo Máslo kravské
bylinkové máslo Máslo bylinkové
2 2 velké červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
hrst hrst cibulky Cibulka jarní čerstvá
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.