Nutriční hodnoty (Telecí pečené pod cibulí a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 211,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 12,50 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 4,59 g |
–– mononenasycené | 4,06 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,02 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg telecího masa | Telecí kýta | 1000 g |
máslo | Máslo kravské | |
bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
2 2 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
hrst hrst cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |