Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na slanině a zelených fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 861 kJ / 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 85,61 g |
– nasycené | 41,36 g |
– nenasycené | 43,26 g |
–– mononenasycené | 36,60 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,92 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 10,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks hovězích líček | Hovězí líčka | |
300 g 300 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
horký hovězí vývar | Vývar hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |