Nutriční hodnoty (Rajčatová salsa ke grilování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 945 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 7,18 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 5,92 g |
–– mononenasycené | 3,30 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 87,71 g |
– cukry | 46,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 rajčat keříkových dobře uzrálých | Rajče červené čerstvé | 420 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 hrst 1 hrst posekané hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce balsamico octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky worchestru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru moučka | Cukr bílý | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |