Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort s mléčnou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 701 kJ /
2 558 kcal
Bílkoviny51,94 g
– z toho živočišné bílkoviny26,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,92 g
Tuky106,25 g
– nasycené50,65 g
– nenasycené52,98 g
–– mononenasycené45,55 g
–– polynenasycené7,43 g
––– omega 30,50 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy336,90 g
– cukry241,30 g
––– laktóza37,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 50 g
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
75 g 75 g cukru krupice Cukr bílý 75 g
75 g 75 g změklého másla Máslo kravské 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g instantní mléčné rýže
2 sáčky 2 sáčky červeného želé Želatina cukrářská
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 16 g
2 sáčky 2 sáčky ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky 20 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
750 g 750 g jahod Jahody čerstvé 750 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.