Nutriční hodnoty (Pindruše pohankový chlebík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 290 kJ / 2 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,60 g |
Tuky | 47,91 g |
– nasycené | 5,37 g |
– nenasycené | 37,84 g |
–– mononenasycené | 23,06 g |
–– polynenasycené | 14,77 g |
––– omega 3 | 3,25 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 475,34 g |
– cukry | 33,02 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vody | Voda | 250 ml |
100 g 100 g kefíru (byl domácí, těch 100 g = 10 plných lžic) | Kefír | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
lžička lžička octa | Ocet lihový | |
lžička lžička cukr | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
100 g 100 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 100 g |
530 g 530 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 530 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |