Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pindruše pohankový chlebík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 290 kJ /
2 698 kcal
Bílkoviny77,90 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,60 g
Tuky47,91 g
– nasycené5,37 g
– nenasycené37,84 g
–– mononenasycené23,06 g
–– polynenasycené14,77 g
––– omega 33,25 g
Vláknina27,08 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,10 g
Sacharidy475,34 g
– cukry33,02 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vody Voda 250 ml
100 g 100 g kefíru (byl domácí, těch 100 g = 10 plných lžic) Kefír 100 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
lžička lžička octa Ocet lihový
lžička lžička cukr Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
100 g 100 g pohankové mouky Mouka pohanková 100 g
530 g 530 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 530 g
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.