Nutriční hodnoty (Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 182 kJ / 2 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 202,01 g |
– nasycené | 84,72 g |
– nenasycené | 113,85 g |
–– mononenasycené | 92,82 g |
–– polynenasycené | 21,03 g |
––– omega 3 | 2,91 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 69,50 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší silnější plátky z kýty nebo plecka | Vepřová kýta | |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
4 4 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
3 pl 3 pl oleje | Olej řepkový | 33 ml |
200 g 200 g Gazdovské slaniny nebo jiné prorostlejší slaniny | Špek | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 zeleninový bujon | Bujón zeleninový | |
400 ml 400 ml horké vody | Voda | 400 ml |