Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 182 kJ /
2 195 kcal
Bílkoviny20,58 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky202,01 g
– nasycené84,72 g
– nenasycené113,85 g
–– mononenasycené92,82 g
–– polynenasycené21,03 g
––– omega 32,91 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,00 g
Sacharidy69,50 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší silnější plátky z kýty nebo plecka Vepřová kýta
trochu trochu soli Sůl mořská
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý
4 4 polévkové lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
3 pl 3 pl oleje Olej řepkový 33 ml
200 g 200 g Gazdovské slaniny nebo jiné prorostlejší slaniny Špek 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
5 5 velkých žampionů Žampion čerstvý
1 1 zeleninový bujon Bujón zeleninový
400 ml 400 ml horké vody Voda 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.