Nutriční hodnoty (Zelné placičky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 749 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 53,11 g |
– nasycené | 23,72 g |
– nenasycené | 26,60 g |
–– mononenasycené | 20,90 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 20,70 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |