Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašský frgál, ale z podkrušnohoří)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 987 kJ /
4 777 kcal
Bílkoviny82,51 g
– z toho živočišné bílkoviny21,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,25 g
Tuky229,58 g
– nasycené138,48 g
– nenasycené81,65 g
–– mononenasycené72,27 g
–– polynenasycené9,38 g
––– omega 30,83 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 161 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy585,45 g
– cukry186,11 g
––– laktóza14,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
35 g 35 g droždí Droždí pekařské lisované 35 g
500 g 500 g prosáté polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
125 g 125 g rozpuštěného másla Máslo kravské 125 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
mák Mák modrý
tvaroh Tvaroh polotučný
marmeláda Marmeláda jahodová
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g másla na potření frgálů (rozpuštěného) Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.