Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na houbách a cibulce s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 847 kJ /
2 593 kcal
Bílkoviny177,77 g
– z toho živočišné bílkoviny165,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,99 g
Tuky144,70 g
– nasycené80,78 g
– nenasycené57,58 g
–– mononenasycené24,73 g
–– polynenasycené32,85 g
––– omega 30,16 g
Vláknina27,77 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 17,34 g
Sůl46,95 g
Sacharidy134,48 g
– cukry17,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g játer Játra vepřová 500 g
200 g 200 g mix hříbků Hřib čerstvý 200 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1/2 balení 1/2 balení mražených fazolek Fazolky mražené
sádlo Sádlo vepřové
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
500 ml 500 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 500 g
2 pl 2 pl sádla Sádlo vepřové 30 g
3 pl 3 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.