Nutriční hodnoty (Vepřová játra na houbách a cibulce s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 847 kJ / 2 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,99 g |
Tuky | 144,70 g |
– nasycené | 80,78 g |
– nenasycené | 57,58 g |
–– mononenasycené | 24,73 g |
–– polynenasycené | 32,85 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 27,77 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 17,34 g |
Sůl | 46,95 g |
Sacharidy | 134,48 g |
– cukry | 17,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g játer | Játra vepřová | 500 g |
200 g 200 g mix hříbků | Hřib čerstvý | 200 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1/2 balení 1/2 balení mražených fazolek | Fazolky mražené | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
2 pl 2 pl sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 pl 3 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |