Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na smetaně s okurkami a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 866 kJ /
446 kcal
Bílkoviny55,30 g
– z toho živočišné bílkoviny49,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky9,95 g
– nasycené3,63 g
– nenasycené6,09 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,23 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,85 g
Sacharidy28,86 g
– cukry19,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g suchého salámu (Staroslovanský nebo turistický) Suchý salám 150 g
1-2 PL 1-2 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 22.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvý pepř Pepř černý
150 g 150 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 150 g
120 g 120 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 120 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar z kostí Kost hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.