Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na smetaně s okurkami a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 866 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 9,95 g |
– nasycené | 3,63 g |
– nenasycené | 6,09 g |
–– mononenasycené | 2,97 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 28,86 g |
– cukry | 19,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g suchého salámu (Staroslovanský nebo turistický) | Suchý salám | 150 g |
1-2 PL 1-2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 150 g |
120 g 120 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 120 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar z kostí | Kost hovězí |