Nutriční hodnoty (Francouzská bylinková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 1,76 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
– cukry | 0,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 střední brambor | Brambor zimní | 50 g |
2 2 šalotky nebo bílé části jarních cibulek | Šalotka čerstvá | |
hrst hrst mangoldu nebo špenátu | Mangold | |
hrst hrst šťovíku | Šťovík listy čerstvé | |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 3 malé celerové listy | Celer řapíkatý | |
2 2 zelené části jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
máslo | Máslo kravské | |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |