Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská bylinková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie385 kJ /
92 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky0,08 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené1,76 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,01 g
Vláknina3,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,20 g
– cukry0,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 střední brambor Brambor zimní 50 g
2 2 šalotky nebo bílé části jarních cibulek Šalotka čerstvá
hrst hrst mangoldu nebo špenátu Mangold
hrst hrst šťovíku Šťovík listy čerstvé
svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
3 3 malé celerové listy Celer řapíkatý
2 2 zelené části jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
máslo Máslo kravské
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.