Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní játra Foie Gras)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 776 kJ /
663 kcal
Bílkoviny70,09 g
– z toho živočišné bílkoviny67,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,69 g
Tuky32,09 g
– nasycené17,45 g
– nenasycené10,82 g
–– mononenasycené8,84 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 339 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy21,70 g
– cukry13,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kachních jater „foie gras“ (chlazená) Játra kachní 300 g
1/2 1/2 kedlubny (mladé) Kedluben čerstvý 90 g
1 1 cuketa (mladá) Cuketa čerstvá 100 g
8 8 karotek Mrkev čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
2 2 jarní cibulky s natí Cibulka jarní čerstvá
3 3 nové brambory (velké) Brambor raný
2 dl 2 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.