Nutriční hodnoty (Kachní játra Foie Gras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
Tuky | 32,09 g |
– nasycené | 17,45 g |
– nenasycené | 10,82 g |
–– mononenasycené | 8,84 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 21,70 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kachních jater „foie gras“ (chlazená) | Játra kachní | 300 g |
1/2 1/2 kedlubny (mladé) | Kedluben čerstvý | 90 g |
1 1 cuketa (mladá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
8 8 karotek | Mrkev čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 2 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 nové brambory (velké) | Brambor raný | |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |