Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím(srdíčko je z papiňáku))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 561 kJ /
1 568 kcal
Bílkoviny23,06 g
– z toho živočišné bílkoviny5,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,47 g
Tuky128,09 g
– nasycené62,21 g
– nenasycené63,96 g
–– mononenasycené54,19 g
–– polynenasycené9,77 g
––– omega 30,19 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,88 g
Sacharidy66,89 g
– cukry48,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hovězího srdce Srdce hovězí
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
snítka snítka libečku Libeček čerstvý
1 1 cibule i se slupkou Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 l 2 l vařící vody Voda 2000 ml
uvařené hovězí srdce Srdce hovězí
širší plátek plátek uzené slaniny Špek
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1/4 kostky 1/4 kostky Masoxu Bujón hovězí 2.5 g
1,5 dl 1,5 dl vařící vody Voda 150 ml
650 g 650 g již okrouhané kedlubny Kedluben čerstvý 650 g
150 g 150 g libovolné slaniny Špek 150 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.