Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím(srdíčko je z papiňáku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,47 g |
Tuky | 128,09 g |
– nasycené | 62,21 g |
– nenasycené | 63,96 g |
–– mononenasycené | 54,19 g |
–– polynenasycené | 9,77 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,88 g |
Sacharidy | 66,89 g |
– cukry | 48,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hovězího srdce | Srdce hovězí | |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
snítka snítka libečku | Libeček čerstvý | |
1 1 cibule i se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 l 2 l vařící vody | Voda | 2000 ml |
uvařené hovězí srdce | Srdce hovězí | |
širší plátek plátek uzené slaniny | Špek | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/4 kostky 1/4 kostky Masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
1,5 dl 1,5 dl vařící vody | Voda | 150 ml |
650 g 650 g již okrouhané kedlubny | Kedluben čerstvý | 650 g |
150 g 150 g libovolné slaniny | Špek | 150 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
voda na podlití | Voda |