Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové telecí s estragonem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 771 kJ /
1 618 kcal
Bílkoviny227,24 g
– z toho živočišné bílkoviny223,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky65,22 g
– nasycené38,56 g
– nenasycené23,35 g
–– mononenasycené21,14 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,52 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy28,54 g
– cukry12,86 g
––– laktóza4,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg telecího plecka Telecí plec 1000 g
100 ml 100 ml 30% zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
45 g 45 g másla Máslo kravské 45 g
15 g 15 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 15 g
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 snítky 3 snítky estragonu Estragon sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.