Nutriční hodnoty (Krémové telecí s estragonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 771 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 65,22 g |
– nasycené | 38,56 g |
– nenasycené | 23,35 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 28,54 g |
– cukry | 12,86 g |
––– laktóza | 4,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg telecího plecka | Telecí plec | 1000 g |
100 ml 100 ml 30% zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
45 g 45 g másla | Máslo kravské | 45 g |
15 g 15 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 15 g |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 snítky 3 snítky estragonu | Estragon sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |