Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Diabublanina nejen pro diabetiky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 662 kJ /
2 548 kcal
Bílkoviny89,60 g
– z toho živočišné bílkoviny46,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,40 g
Tuky116,80 g
– nasycené32,60 g
– nenasycené69,10 g
–– mononenasycené48,65 g
–– polynenasycené20,45 g
––– omega 31,49 g
Vláknina38,50 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 823 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy247,40 g
– cukry38,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
30 g 30 g dia cukru na pečení Xylitol 30 g
2 PL 2 PL skořice Skořice ceylonská 30 g
cca 100 g 100 g tuku (Hera) Margarín 100 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
čerstvé ovoce lze i kompotované Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.