Nutriční hodnoty (Diabublanina nejen pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 116,80 g |
– nasycené | 32,60 g |
– nenasycené | 69,10 g |
–– mononenasycené | 48,65 g |
–– polynenasycené | 20,45 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 247,40 g |
– cukry | 38,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
30 g 30 g dia cukru na pečení | Xylitol | 30 g |
2 PL 2 PL skořice | Skořice ceylonská | 30 g |
cca 100 g 100 g tuku (Hera) | Margarín | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
čerstvé ovoce lze i kompotované | Jahody čerstvé |