Nutriční hodnoty (Masové kuličky s jablky, cuketou a ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 147 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,40 g |
Tuky | 16,14 g |
– nasycené | 5,20 g |
– nenasycené | 9,23 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 109,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého masa (mix hovězí zadní a vepřová kýta) | Hovězí kýta | 600 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
100 g 100 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
4 ČL 4 ČL škrobové moučky | Bramborový škrob | |
špetka špetka čerstvé promnuté majoránky | Majoránka sušená | |
300 dcl 300 dcl vody | Voda | 30000 ml |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
polohrubá mouka na obalení | Mouka pšeničná polohrubá | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
plátky plátky jablek podle každého | Jablko čerstvé | |
kolečka kolečka cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
pečivo | Houska pšeničná |