Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Berlínský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 762 kJ /
1 616 kcal
Bílkoviny66,03 g
– z toho živočišné bílkoviny44,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,16 g
Tuky60,41 g
– nasycené25,99 g
– nenasycené23,51 g
–– mononenasycené19,18 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,49 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 630 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy187,05 g
– cukry30,15 g
––– laktóza13,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátových brambor typu A Brambor zimní 1000 g
1 1 velká salátová okurka Okurka salátová čerstvá
6 6 kyselých okurek Okurka polní zavařená
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
250 ml 250 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
5 lžíce 5 lžíce podmáslí Podmáslí 75 g
4 lžíce 4 lžíce světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 60 ml
1 hrst 1 hrst čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.