Nutriční hodnoty (Berlínský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 762 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,16 g |
Tuky | 60,41 g |
– nasycené | 25,99 g |
– nenasycené | 23,51 g |
–– mononenasycené | 19,18 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 187,05 g |
– cukry | 30,15 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg salátových brambor typu A | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
250 ml 250 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
5 lžíce 5 lžíce podmáslí | Podmáslí | 75 g |
4 lžíce 4 lžíce světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 60 ml |
1 hrst 1 hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |