Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hradecké dušené plecko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 384 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny136,49 g
– z toho živočišné bílkoviny129,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,79 g
Tuky113,44 g
– nasycené49,50 g
– nenasycené56,19 g
–– mononenasycené47,97 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,26 g
Vláknina16,53 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,17 g
Sacharidy43,61 g
– cukry22,96 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 mrkev (větší) Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
rajčatová šťáva (viz foto) Šťáva z rajčete
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
olej (málo) Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.