Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové ražniči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 801 kJ /
908 kcal
Bílkoviny104,71 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,21 g
Tuky38,34 g
– nasycené6,31 g
– nenasycené25,84 g
–– mononenasycené19,52 g
–– polynenasycené6,32 g
––– omega 31,30 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 460 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy32,36 g
– cukry6,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (nebo kýta, krkovička) Vepřová plec 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek špeku Špek
0,5 lžičky 0,5 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 2 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce čerstvé sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce utřeného česneku Česnek čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.