Nutriční hodnoty (Marinované vepřové ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 801 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 38,34 g |
– nasycené | 6,31 g |
– nenasycené | 25,84 g |
–– mononenasycené | 19,52 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 32,36 g |
– cukry | 6,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (nebo kýta, krkovička) | Vepřová plec | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek špeku | Špek | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce utřeného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |