Nutriční hodnoty (Třízeleninová polévka, i pro začátečníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 436 kJ / 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 0,49 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 19,10 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) malých bílých fazolí | Fazole bílé | |
1/2 1/2 obří kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
1/4 1/4 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
veliká brambora | Brambor zimní | |
zeleninový vývar (kostka, nebo tekuté) | Vývar zeleninový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
tuk na jíšku | Jíška máslová | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek pórku (nemusí být) | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |