Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třízeleninová polévka, i pro začátečníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie436 kJ /
104 kcal
Bílkoviny4,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,19 g
Tuky0,49 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,29 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,02 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy19,10 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) malých bílých fazolí Fazole bílé
1/2 1/2 obří kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1/4 1/4 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
veliká brambora Brambor zimní
zeleninový vývar (kostka, nebo tekuté) Vývar zeleninový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
tuk na jíšku Jíška máslová
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek pórku (nemusí být) Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.