Nutriční hodnoty (Rukolový salát s hruškou (jablkem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 537 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 2,33 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,67 g |
– cukry | 0,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 g 300-400 g rukoly | Rukola čerstvá | 350 g |
4-5 ks 4-5 ks sladké hrušky ( nebo jablek ) | Hruška čerstvá | |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
tvrdý slaný sýr parmazán nebo pecorino | Parmezán |