Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový salát s hruškou (jablkem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie537 kJ /
128 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,33 g
Tuky2,33 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,67 g
– cukry0,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 g 300-400 g rukoly Rukola čerstvá 350 g
4-5 ks 4-5 ks sladké hrušky ( nebo jablek ) Hruška čerstvá
3 3 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
tvrdý slaný sýr parmazán nebo pecorino Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.