Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Býčí žlázy dušené v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 105 kJ /
1 459 kcal
Bílkoviny128,51 g
– z toho živočišné bílkoviny127,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,51 g
Tuky100,68 g
– nasycené46,27 g
– nenasycené52,72 g
–– mononenasycené45,28 g
–– polynenasycené7,44 g
––– omega 30,17 g
Vláknina3,55 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,65 g
Sacharidy8,78 g
– cukry3,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g býčích žláz Býčí žlázy 650 g
100 g 100 g obyčejného zauzeného špeku Špek 100 g
7 7 lahůdkových cibulek Cibulka jarní čerstvá
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
na špičku nože na špičku nože mletého pepře Pepř černý mletý
1-2 kostky 1-2 kostky šťávy k vepřovému masu
bylinky - libeček, petrželka, pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.