Nutriční hodnoty (Červenorybízová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 255 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 78,00 g |
– nasycené | 51,20 g |
– nenasycené | 23,45 g |
–– mononenasycené | 20,55 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 105,50 g |
– cukry | 102,50 g |
––– laktóza | 14,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 50 g |
500 g 500 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |