Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červenorybízová pěna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 255 kJ /
1 256 kcal
Bílkoviny19,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky78,00 g
– nasycené51,20 g
– nenasycené23,45 g
–– mononenasycené20,55 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,90 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy105,50 g
– cukry102,50 g
––– laktóza14,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g jemného krystalového cukru Cukr bílý 50 g
500 g 500 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.