Nutriční hodnoty (Mandlový pudink s jahodami a kiwi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 815 kJ / 3 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,40 g |
Tuky | 228,10 g |
– nasycené | 93,04 g |
– nenasycené | 126,28 g |
–– mononenasycené | 80,08 g |
–– polynenasycené | 46,20 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 172,50 g |
– cukry | 140,50 g |
––– laktóza | 36,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
200 g 200 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 200 g |
5 plátku 5 plátku želatiny | Želatina vepřová | |
90 g 90 g cukru | Cukr bílý | 90 g |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
4 4 kiwi | Kiwi čerstvé | |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |