Nutriční hodnoty (Nadýchaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 53,25 g |
– nasycené | 9,25 g |
– nenasycené | 34,06 g |
–– mononenasycené | 25,34 g |
–– polynenasycené | 8,72 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 10,92 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 12,46 g |
– cukry | 5,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uvařený květák | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 kostky 2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 84 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
nadrobno pokrájená pažitka | Pažitka čerstvá |