Nutriční hodnoty (Mladé zelíčko s rajčaty, tofu a vrtulemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 720 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,32 g |
Tuky | 33,99 g |
– nasycené | 4,23 g |
– nenasycené | 28,41 g |
–– mononenasycené | 17,02 g |
–– polynenasycené | 11,39 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 50,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,80 g |
– cukry | 41,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky mladého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1/2 1/2 pytlíku těstovin (jakékoliv větší - kolínka, mašličky, penne, široké nudle..)) | Těstoviny pšeničné | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
podravka | Kořenící směs sypká | |
3 stroužky 3 stroužky česneku (ale klidně i víc) | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
100 g 100 g uzeného tofu | Tofu uzené | 100 g |