Nutriční hodnoty (Řezy s čokojogurtovým krémem, hroznovým vínem a ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 94,79 g |
– nasycené | 36,54 g |
– nenasycené | 42,67 g |
–– mononenasycené | 33,41 g |
–– polynenasycené | 9,26 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 18,87 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 286,89 g |
– cukry | 214,67 g |
––– laktóza | 40,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
korpus: 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 pl 6 pl krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
3 pl 3 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 pl 2 pl polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 pl 1 pl gustinu | Škrob kukuřičný | 15 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 pl 1 pl kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
krém: 1000 g 1000 g smetanového jogurtu MAX | Jogurt kravský bílý 3,5% | 1000 ml |
1 ks 1 ks šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
2 ks 2 ks želatinový ztužovač Dr. Oetker | Ztužovač želatinový | |
100 g 100 g jahodová čokoláda, nebo bílá | ||
300 g 300 g hroznové víno prořezané na ploviny | Hroznové víno čerstvé | 300 g |
100 g 100 g ostružiny | Ostružiny čerstvé | 100 g |
2 pl 2 pl moučkový cukr | Cukr bílý | 50 g |
1 pl 1 pl citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
čiré želé Dr Oetker 1 ks - není nutné | Želatina cukrářská |