Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s čokojogurtovým krémem, hroznovým vínem a ostružinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 455 kJ /
2 499 kcal
Bílkoviny115,09 g
– z toho živočišné bílkoviny101,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,68 g
Tuky94,79 g
– nasycené36,54 g
– nenasycené42,67 g
–– mononenasycené33,41 g
–– polynenasycené9,26 g
––– omega 31,36 g
Vláknina18,87 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,51 g
Sacharidy286,89 g
– cukry214,67 g
––– laktóza40,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
korpus: 6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 pl 6 pl krupicového cukru Cukr bílý 72 g
3 pl 3 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 pl 2 pl polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 pl 1 pl gustinu Škrob kukuřičný 15 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
krém: 1000 g 1000 g smetanového jogurtu MAX Jogurt kravský bílý 3,5% 1000 ml
1 ks 1 ks šlehačka 33% Šlehačka 35%
200 ml 200 ml vlažné vody Voda 200 ml
2 ks 2 ks želatinový ztužovač Dr. Oetker Ztužovač želatinový
100 g 100 g jahodová čokoláda, nebo bílá
300 g 300 g hroznové víno prořezané na ploviny Hroznové víno čerstvé 300 g
100 g 100 g ostružiny Ostružiny čerstvé 100 g
2 pl 2 pl moučkový cukr Cukr bílý 50 g
1 pl 1 pl citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
čiré želé Dr Oetker 1 ks - není nutné Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.