Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží broskvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 160 kJ /
4 818 kcal
Bílkoviny76,55 g
– z toho živočišné bílkoviny36,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,25 g
Tuky221,74 g
– nasycené127,93 g
– nenasycené81,20 g
–– mononenasycené70,40 g
–– polynenasycené10,80 g
––– omega 31,14 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 527 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy623,90 g
– cukry371,10 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
nastrouhaná kůra z jednoho citrónu Citrón čerstvý
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
125 g 125 g rozpuštěného a schladlého másla Máslo kravské 125 g
3 3 velké broskve Dužina broskve čerstvá
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 PL 2 PL citronové štávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.